фото з мережі інтернет

Ще у 13 прикарпатських медиків підтвердили COVID-19

Події

У 189-ти медпрацівників підтвердили діагноз “коронавірусна інфекція” станом на ранок 30-го квітня. За минулу добу зареєстрували 13 нових випадків.


Про це на щоденному брифінгу повідомив голова Івано-Франківської облдержадміністрації Віталій Федорів,  передає Суспільне.

Від коронавірусу одужали 38 медиків – повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі.

Щодо летальних з COVID-19 серед медичних працівників, за словами Віталія Федоріва, офіційно зареєстровано три випадки, два – у Франківську та один в Богородчанському районі.

Ще одну смерть медпрацівника з COVID-19 поки не внесли в загальну кількість смертності на Прикарпатті. Мова йде про рентген-лаборантку Калуської районної лікарні, яка померла 29 квітня.

“В цьому випадку виявлено п’ять контактних осіб, всі вони на ізоляції”, – повідомив Віталій Федорів.

До слова, станом на 29 квітня, за даними Центру громадського здоров’я на Прикарпатті 199 хворих працівників медичних закладів, натомість, за даними облдержадміністрації, – 176.

Різницю у цифрах Віталій Федорів пояснив так: “Центр громадського здоров’я надає інформацію по всіх працівниках в медзакладах. Крім медичного персоналу там працює і обслуговувальний персонал – водії, ліфтери тощо. Тому є такі розбіжності”.



Переглядів: 254
banner