Під час засідання Яремчанської міської ради депутати розглянули 20 питань порядку денного та підтримали 19 із них

Суспільство

Перш за все, внесли зміни до бюджету громади, перерозподіливши кошторисні призначення загального та спеціального фондів бюджету громади відповідно до першочергових потреб фінансування (деталі – на сайті міської ради).


Пише Голос-Інфо з посиланням на Яремчанську міську раду


Далі розглянули пакет земельних рішень, затвердивши 22 заявникам проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, цільове призначення яких змінюється. Іншими рішеннями депутати затвердили технічні документації із землеустрою, надали дозволи на виготовлення проєктів землеустрою та передачу земельних ділянок в оренду для сінокосіння та випасу худоби, обслуговування будівель торгівлі.


Також депутати прийняли рішення про затвердження технічних документацій щодо інвентаризації земельних ділянок, яка зараз триває в громаді.


Депутати погодили внесення змін до штатного розпису комунального закладу “Центр надання соціальних послуг”, додавши 2 посади фахівців із супроводу ветеранів війни та демобілізованих осіб.
Також сьогодні затвердили персональний склад конкурсної комісії з обрання членів наглядової ради НКП “Яремчанська центральна міська лікарня”.
Депутати оновили перелік місць, що будуть надаватися в тимчасове користування для розміщення атракціонів, цирків, зоопарків:
– біля будинку культури;
– на центральній алеї;
– біля Микуличинського ліцею.
У тимчасове користування для розміщення тимчасових об’єктів сезонної торгівлі, торгівлі кавою, іншими напоями, продуктами швидкого харчування, солодкою ватою, морозивом пропонуватимуться такі місця:
– праворуч від міського фонтану;
– біля меморіальної дошки Героям Небесної сотні;
– по вул.Свободи біля будинку №299;
– біля колишнього магазину “Вопак”;
– на вул.Привокзальній у с.Микуличині;
– біля колиби “На пеньках”;
– праворуч від заїзду за “білий” міст при русі з центру міста;
– біля будинку культури.


Для встановлення поштоматів відведено ділянки біля встановлених автобусних зупинок.


Депутати погодили прийняття благодійної допомоги в комунальну власність громади. Йдеться про автомобіль ВАЗ 210700-20 2009 року випуску, який передано Міжшкільному навчально-виробничому комбінату.


На засіданні міської ради було прийнято звернення до Івано-Франківської ОВА та АТ “Прикарпаттяобленерго” із проханням включити в стратегію розвитку регіону Івано-Франківської ОВА та в інвестиційні програми АТ “Прикарпаттяобленерго” заходи із реконструкції чи нового будівництва електромереж та підстанцій.


У “Різному” заслухали представника Карпатського НПП щодо стану розподілу земель громади і парку, а також щодо лімітів на дрова для населення.
Із деталями рішень та іншими рішеннями можна буде ознайомитися на сайті міської ради після їх підписання.
На зображенні може бути: текст


Переглядів: 120
banner