У Калуші відбулося засідання штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону

Суспільство

4 жовтня під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького проведено чергове засідання штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об’єктах життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2024/2025року.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


Учасники засідання обговорили стан готовності об’єктів паливно-енергетичного комплексу, житлово-комунального господарства та соціальної сфери до початку опалювального періоду.


Найбільш проблемне питання останнього часу – підготовка до опалювального сезону в частині споживачів від філії “Калуська ТЕЦ” ТОВ “Констанза”. А це – 143 житлові будинки, 3 000 абонентів, 27 бюджетних установ (в т. ч. 6 шкіл, 5 дитсадків, 3 вищі навчальні заклади).


Сьогодні, на відміну від попередніх разів, на засіданні були присутні представники підприємства: директор і юрист.


Директор філії Віктор Борис запевнив, що жодних проблем не буде: як і в минулі роки, тепло в місто подаватиметься; до почастку сезону підприємство технічно готове; через три дні, відповідно до їхньої заявки, отримають паливо.


Із понеділка, 7 жовтня, згідно з угодою між філію “Калуська ТЕЦ” ТОВ “Констаза” і КП «Калуська енергетична Компанія», мають розпочатися гідравлічні випробування мереж.


Іншим питанням на засіданні обговорили «Алгоритм дій побутових споживачів для підтвердження обладнання житлового будину електроопалювальною установкою». Це стосується тарифу для споживачів, які опалюються електроенергією. Зразок типового алгоритму-схеми лише днями розроблено «Прикарпатенерготрейдом».


Голова штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону Богдан Білецький повідомив, що у найстисліші терміни алгоритм адаптують до місцевих реалії і відразу оприлюднять.


Загалом, заклади, установи, підприємства до початку опалюваного сезону готові.


Наступне засідання штабу заплановане на п’ятницю, 11 жовтня.


Переглядів: 86
banner