Міській голова Калуша, Андрій Найда підписав меморандум про співпрацю з Менською громадою Чернігівської області

Суспільство

Від тепер дата 6 серпня знаменуватиметься для цих громад як день зміцнення співпраці


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду.


“Щойно підписали меморандум про співпрацю з Менською громадою Чернігівської області.  Тож від тепер дата 6 серпня знаменуватиметься для наших громад як день зміцнення співпраці!
Радіємо, що попри всі виклики нинішнього часу, нам вдається об’єднувати зусилля з громадами України, адже знаємо, що сила в єдності!
Сьогодні ми зробили важливий крок до спільної Перемоги. Менська громада – прифронтова, тож ми розуміємо, що наша співпраця першочергово базуватиметься на підтримці.
Калуська громада готова бути надійним плечем допомоги у напрямках оздоровлення дітей та військовослужбовців з Мени. Звичайно, це лише першочергові пріоритетні напрямки. Надалі будемо розвивати співробітництво й у інших галузях. Адже кожна громада України має спільні завдання, проблеми. А разом шукати механізми для їх вирішення значно легше. 
Вдячний секретарю Менської міської ради Юрієві Стальниченку за розгорнуту презентацію своєї громади та всьому муніципалітетові за урочисту онлайн зустріч, яка стала платформою для підписання меморандуму про співробітництво між нашими громадами. Переконані, що далі – більше!”,- Андрій Найда


Переглядів: 140
banner