На Франківщині започаткують проєкт на підвищення рівня споживчої грамотності населення
Вже 4 грудня 2019 року на базі Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області проведуть інформаційні заходи, що спрямовані на розвиток споживчої освіти/просвіти серед здобувачів профтехосвіти.
Про це Голос-Інфо повідомляє Брошнів-Осадська ОТГ.
Дані заходи розробляються з врахуванням профорієнтації навчального процесу, які поширюватимуться на майбутніх працівників туристичної галузі, ресторанного господарства, сфери торгівлі, метрологічної діяльності, рекламної індустрії.
Ініціатива Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області має на меті розширювати практичні знання серед слухачів профтехосвіти та вищих навчальних закладів з реалізації державної політики у сферах захисту прав споживачів, безпечності харчових продуктів, санітарно-епідеміологічного нагляду, і спрямована на забезпечення якісних показників життя та добробуту населення.
На наше переконання, даний проєкт сприятиме створенню умов для впровадження та розвитку споживчої освіти всіх рівнів, підвищення рівня споживчої грамотності населення в цілому.
Переглядів: 240