Оригінальний салатик, смачніший за «Олів’є»
Зберігайте рецепт.
Просто приголомшливий салатик. Особливу пікантність йому надають мариновані грибочки. Найкраще використовувати опеньки або шампіньйони. Також у салат пропонуємо додати мариновані огірк, можна використовувати як куповані, так і заготовлені на зиму. Звичайно ж у салаті будуть і традиційні інгредієнти: яйця і курка. Все разом створює такий прекрасний дует, що страва має неперевершений смак.
Необхідні продукти
- 350 грамів маринованих грибів
- 300 грамів курячого філе
- 3 курячих яйця
- 2 цибулини
- 2 морквини
- 2 солоних огірка
- майонез
- сіль, перець за смаком
Починаємо готувати
- Куряче філе миємо, обсушуємо паперовими рушниками, солимо і перчимо за смаком, перекладаємо його на сковорідку і обсмажуємо з обох боків на сильному вогні по 2 хвилини до рум’яної скоринки.
- Потім у м’ясо додаємо пів склянки окропу, накриваємо кришкою і тушкуємо на маленькому вогні 15-20 хвилин.
- Готове філе остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками.
- Цибулю очищаємо, нарізаємо кубиками та кладемо в сковороду. Обсмажуємо до золотистого кольору.
- Моркву очищаємо, нарізаємо кубиками та кладемо на сковороду. Обсмажуємо до м’якого стану.
- Мариновані гриби та солоні огірки нарізаємо невеликими шматочками.
- Яйця відварюємо круто, очищаємо і нарізаємо шматочками.
- Всі підготовлені продукти кладемо в миску, додаємо сіль, перець і майонез за смаком. Все добре перемішуємо. Можна подавати до столу.
Смачного!
Переглядів: 285