Модні ремені на осінь: 5 найтрендовіших моделей

Територія успіху

Які ремені актуальні у цьому сезоні?

Такий елемент гардеробу як ремінь допоможе не тільки виділити талію в оверсайз образах, але і підкреслити жіночність у маскулінних костюмах. На які моделі варто звернути увагу цієї осені?

Ланцюги

У цьому сезоні актуальні не тільки сумки і прикраси з грубими залізними ланцюгами, але і ремені в такому ж форматі. Вони можуть бути різних розмірів і вираженості і при цьому підходять практично до будь-якого наряду. Крім того, ланцюги допоможуть зробити образ більш цікавим.

Вестерн

Ковбойські моделі теж увійшли до трендів осені 2019 року. Їх легко комбінувати з широкими брюками і взуттям у стилі вестерн. Крім цього, виріб відмінно виглядає в тандемі з сукнями і жакетами.

Чоловічі

Лаконічні ремені в маскулінному стилі найбільш модні цієї осені. Варто віддати перевагу варіантам з 90-х у чорному або коричневому кольорах.

Великі пряжки

Цей елемент родом з 80-х. Ремені з великими пряжками вигідно підкреслюють талію і допоможуть урізноманітнити мінімалістичний наряд. Найбільш виграшним поєднанням є образ з об’ємним піджаком, у якому виражена лінія плечей.

Видовжені

Вироби з довгим поясом надають повсякденним вбранням незвичайну деталь. Модниці люблять комбінувати такий ремінь в монохромних образах, або з об’ємними блейзерами.

Аксесуари є важливою складовою будь-якого образу. Завдяки ременям, окулярам і прикрасам можна створювати нові варіанти старих речей.

Джерело



Переглядів: 254
banner