Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організував екскурсію для підопічних до Фортечна галерея “Бастіон”

Суспільство

Минулого тижня Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організував екскурсію для підопічних до Фортечна галерея “Бастіон”, запросивши екскурсовода.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради


Екскурсія розпочалася біля міської ратуші, звідки група учасників вирушила до галереї “Бастіон”. Екскурсовод Роман Водвуд захоплююче розповів людям літнього віку про те, що в Івано-Франківську є багато цікавих культурних та архітектурних споруд.


Зокрема він зазначив, що однією з історичних перлин міста є Фортечна галерея “Бастіон”, яка відкриває перед відвідувачами вікно в минуле та створює простір для насолоди сучасним мистецтвом та культурними заходами. Щоб ще більше зануритися в атмосферу старовинного міста, відчути його дух, присутні переглянули фільм “Історія Станиславівської фортеці”. Спокійно прогулюючись серед історичних мурів, літні люди відчули пульс сучасного культурно-мистецького життя міста: ознайомилися із виставками художніх робіт українських мистців. На завершення екскурсії всі учасники заходу пройшлися знаменитим фортечним провулком.

Захід організовано за підтримки та присутності франківських волонтерів благодійної організації “Турбота про літніх в Україні”.


Додатково інформуємо, що Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організовує заходи різної тематики для людей “золотого віку” та людей з інвалідністю, які отримують послуги в Центрі. Для отриманням більш детальнішої інформації щодо організації та проведення заходів звертайтеся за телефонами:
 0987458183; 53-24-41.


Переглядів: 111
banner