На Прикарпатті відбувся VI благодійний аукціон

Суспільство

Учасникам було представлено 45 унікальних лотів, серед яких твори мистецтва (картини, ікони, артоб‘єкти з військової атрибутики, коштовні монети), вишиване вбрання, спортивна атрибутика.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


У підсумку вони принесли  понад 2,5 млн гривень, які будуть спрямовані на підсилення наших тероборонівців.


Одними з найдорожчих лотів VI благодійного аукціону стали
 ікона “Свята родина” італійської фабрики Beltrami S R.L, виготовлена з покриттям чистого срібла. Вона символізує одвічні цінності – сім’ю та теплі взаємини. Придбали ікону за 💸 160 тисяч гривень.


 Ще два лоти – картина Валерія Дувірака “Битва під Хотином” і стяг 102-ої окремої бригади ТрО “Сталева” ім. полковника Дмитра Вітовського “Народжені війною”, підписаний військовослужбовцями, пішли з молотка за символічні  102 тисячі гривень.


 100 тисяч гривень у скарбничку додала композиція “На гранях світла і пітьми” художника Василя Семка.
Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА подякувала усім, хто долучився до аукціону. Владикам за щоденні молитви про наше військо та благословення, митцям та людям доброї волі, які надали цікаві лоти, учасникам – за їхню жертовність; депутату обласної ради Дмитру Лащуку за ініціативність, великій команді Івано-Франківської облдержадміністрації, яка працювала над організацією та проведенням аукціону. А також голові Коломийська районна державна адміністрація Любомиру Глушкову та колективу РДА за допомогу у проведенні аукціону.


Зазначимо, що аукціон був організований на підтримку захисників 102 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ Івано-Франківщина.


Переглядів: 134
banner