Студенти Бурштинського енергетичного фахового коледжу ІФНТУНГ ознайомилися з роботою АТ «Прикарпатяобленерго»

Суспільство

Сьогодні з роботою АТ «Прикарпатяобленерго» знайомилися студенти третього курсу Бурштинського енергетичного фахового коледжу ІФНТУНГ за спеціальністю «Електроенергетика. Електротехніка. Електромеханіка».


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Прикарпаттяобленерго.


Зокрема вони завітали до цеху з ремонту та обслуговування приладів обліку. Начальник цеху Ярослав Проців провів для них практичний урок з основ метрології та електричних вимірювань. Студенти мали змогу наочно побачити типи приладів обліку електричної енергії, які експлуатуються в області, побачили як проходить процес повірки, ремонту, програмування лічильників. Дізналися чим відрізняється планова, позачергова та експортна повірка приладів обліку, як працює автоматизована установка для повірки. Зрозуміли, що процес обліку електричної енергії є серйозним, а споживач також має відповідально відноситися до своїх обов‘язків – контролювати та вчасно подавати покази лічильника. До речі, за рік фахівцями цеху з ремонту та обслуговування приладів обліку проводиться ремонт і повірка 50 тисяч лічильників.


На завершення зустрічі майбутнім фахівцям розказали про можливості для практики та працевлаштування. Хочеться вірити, що серед цих студентів є майбутні працівники компанії.


Переглядів: 656
banner