У Галицькій міській раді відбулось засідання виконавчого комітету та засідання сесії міської ради

Суспільство

Сьогодні у Галицькій міській раді відбулось засідання виконавчого комітету та засідання сесії міської ради.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Галицьку територіальну громаду.


Під час засідання виконавчого комітету було розглянуто та ухвалено рішення з 5 питань порядку денного. Зокрема було ухвалено рішення з таких питань:
-«Про порушення клопотання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня»;
-Про встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ «Європейська енергетична компанія Прикарпаття», ТОВ «Європейська енергетична компанія»;
-Про встановлення тарифів на виробництво та постачання теплової енергії КП «Галичтеплосервіс»;
-Про затвердження протоколу засідання місцевої Комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа.


З усіма рішеннями можна буде ознайомитись на офіційному сайті Галицької міської ради після їх підписання та оприлюднення.
Опісля засідання виконавчого комітету відбулось засідання сесії міської ради. Під час сесії депутати розглянули 59 питань порядку денного. З усіма рішеннями сесії також можна буде ознайомитись на офіційному сайті Галицької міської ради після їх підписання та оприлюднення. Сесію можна було переглянути в режимі онлайн.
Окрім того, під час засідання сесії міський голова Олег Кантор привітав із Днем народження депутатів: Ірину Кердяк, Олега Олійника і Ольгу Головашкіну та члена виконавчого комітету, старосту Сапогівського старостинського округу Йосифа Мельничука.
 


Переглядів: 170
banner