В ОДА обговорили проблемні питання верифікації даних Єдиного державного реєстру адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад

Суспільство

Сьогодні під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Вадима Созоника відбулася нарада стосовно процесу верифікації даних Єдиного державного реєстру адміністративно-територіальних одиниць та територій територіальних громад. У нараді також узяли участь керівник Департамент розвитку громад та територій, джкгма Івано-Франківської ОДА Роман Дунич і координатор проєкту в Івано-Франківській області Михайло Третяк, а в режимі онлайн долучилися представники територіальних громад.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Вадим Созоник наголосив на тому, що виконання нормативно-правових актів є обов’язком місцевого самоврядування, і дав розпорядження вирішити всі проблемні моменти протягом найближчого часу, за потреби звертаючись по допомогу до регіонального координатора проєкту.


Своєю чергою керівник департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури нагадав, що територіальні громади було повідомлено про необхідність верифікації.


Також було зазначено, що наслідками невиконання верифікації може бути обмеження видачі будівельних паспортів у системі містобудування та архітектури.


Переглядів: 157
banner