Прикарпатські спортсмени привезли додому чергові нагороди

Спорт, Суспільство

Срібну медаль та кваліфікацію на Гран-прі виборола Ярина Костюк на першому в історії сучасного олімпійського тхеквондо кваліфікаційному турнірі серед юніорів та кадетів класу G3 до European Grand Prix. Змагання відбулись у місті Ніш (Сербія). У них взяли участь понад 600 спортсменів з різних країн, серед яких були і представники Івано-Франківської області – члени збірної команди України серед юніорів та кадетів.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА


Ярина Костюк представляє ДЮСШ №1. Її тренерами є Уляна та Олександр Корсаки.


 Спортсмени з Коломийщини продемонстрували чудові результати на чемпіонаті України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат, присвяченому Збройним Силам України, який відбувся у Хусті.


  •  Вікторія Кушмелюк здобула три золоті медалі у ваговій категорії до 55 кг серед дівчат до 15 років та виконала норматив Майстра спорту України. Її тренери: Корнієнко Віталій, Чабан Микола, Корнієнко Оксана.
  •  Поліна Кальник виборола три золота у ваговій категорії понад 71 кг серед дівчат до 13 років, встановивши нові рекорди України. Тренери спортсменки: Артем Котельник, Віталій Корнієнко.
  •  Станіслав Юрійчук також отримав три золоті медалі у ваговій категорії до 55 кг серед юнаків до 15 років. Тренери: Корнієнко Оксана, Корнієнко Віталій.

Срібні та бронзові нагороди вибороли Ілона Андрійчук, Марта Микитюк, Іван Боднар, Олександр Каменчук.


Тренери: Віталій Корнієнко, Інна Шварц, Василь Козоріз, Ігор Ястремський, Ігор Стечак.


Майстер спорту Тарас Мельничук продемонстрував вражаючі результати на чемпіонаті Європи з класичного пауерліфтингу серед юніорів та юніорок, юнаків та дівчат, що відбувся у місті Плзень (Чехія):
  •  присідання: 1 місце з результатом 330 кг;
  •  жим лежачи: 1 чемпіон Європи з новим рекордом України серед юніорів – 235 кг;
  •  тяга: 2 місце з результатом 340 кг, також з новим рекордом України серед юніорів;
  •  сума триборства: 1 чемпіон Європи з новим рекордом України серед чоловіків та юніорів – 905 кг.

Тарас тренується на базі СК «Локомотив» (м.Коломия) під керівництвом заслужених тренерів України Інни та Василя Оробців.


На чемпіонаті світу з боротьби самбо, що відбувся у Ларнаці (Кіпр), представники Івано-Франківської області здобули такі нагороди:

  • 2 місце – Анастасія Сикіш,
  • 3 місце – Вероніка Чернуха,
  • 3 місце – Володимир Свідрак.

Спортсмени є вихованцями Надвірнянської СДЮСШОР профкому ПАТ “Нафтохімік Прикарпаття” та тренуються під керівництвом заслуженого тренера України Євгена Боднарука та Андрія Микитина.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.






Переглядів: 202
banner