У Бурштині відбулося чергове засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству

Політика, Суспільство

14 жовтня відбулося чергове засідання міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству та протидії торгівлі людьми за участі представників відповідальних структурних підрозділів. Очолив засідання заступник голови Володимир Чуйко.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Бурштинську міську раду.


На засіданні було розглянуто питання про виконання плану заходів із запобігання та протидії домашньому насильству, насильству за ознакою статі, захисту прав осіб, які постраждали від такого насильства на період 2024-2025 роки. Обговорили план проведення заходів у рамках щорічної Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», яка триватиме з 25 листопада по 10 грудня .


Учасники засідання обговорили координацію спільних дій, оперативність та взаємоінформування у випадку насильства в сім’ї, проведення профілактичних, інформаційно-просвітницьких заходів.


Підсумовуючи, члени міжвідомчої ради, наголосили, що тільки за чіткої та злагодженої співпраці всіх відповідних служб, можливе досягнення певних результатів у протидії домашньому насильству.


Переглядів: 192
banner