Керівництво Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради взяло участь у форумі “Зцілення ран війни: підтримка, розвиток, баланс

Суспільство

Відбувся захід минулого тижня. До участі була запрошена заступниця директора Департаменту соціальної політики Оксана Жишото.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради


Дуже важливо обговорювати теми ментального здоров’я у цей складний для нашої країни час. Бо підтримка, розвиток і баланс для людини, яка зазнала душевних ран – необхідна. Тож на форумі зібралися як представники влади, так і волонтери, щоб поділитися досвідом і визначити практичні вектори підтримки для потерпілих людей.


Нагадаємо, що франківський Карітас впроваджує програму Міністерство соціальної політики України щодо роботи Центрів життєстійкості, що є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? Першої леді Олена Зеленська. Заступниця директора Департаменту соціальної політики Івано-Франківської міської ради Оксана Жишото виступила перед учасниками і розповіла про співпрацю з Карітасом та роботу ДСП загалом.


Додамо, що Івано-Франківська область є лідером за кількістю створених Центрів життєстійкості (Центр життєстійкості Карітас Івано-Франківськ).


Довідково:
В Івано-Франківську Центр життєстійкості знаходиться за адресою вул. Бандери, 10Г.


Форум організовано Карітас Івано-Франківськ до Дня ментального здоров’я, який відзначали 10 жовтня.



Переглядів: 196
banner