Герої Торецька: Стійкість і Мужність Українських Воїнів у Боях за Незалежність

Суспільство

У День Незалежності України 42 Окрема механізована бригада отримала бойовий прапор від Президента Володимира Зеленського, що стало символом визнання їхніх зусиль. На східному фронті генерал Олександр Сирський нагородив військових за надійне тримання оборони та поступове просування вперед.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Відділ зв’язків з громадськістю управління комунікацій Оперативного командування “Захід”


Сьогодні бійці 42-ї ОМБр стійко захищають Торецьк на Донеччині, зупиняючи всі спроби ворога просунутися. Незважаючи на шалені втрати, окупанти продовжують штурми, але незламність українських воїнів доводить, що місто стоїть завдяки їхньому героїзму та професіоналізму.


“Кожен бій – це доказ незламності наших воїнів. Пишаємось кожним, хто боронить місто!” – зазначили у бригаді. Нещодавно група військовослужбовців отримала державні нагороди за мужність і вірність Військовій присязі.


Бійці не лише ефективно ведуть бойові дії, але й облаштовують побут у польових умовах. Ворог не вгамовується, а кожна мить боїв створює нових Героїв, які наближають Перемогу.


Для тих, хто бажає приєднатися до 42 ОМБр, контактний тел.: +380979712752.

Вл. інф.
(За матеріалами Відділу зв’язків з громадськістю управління комунікацій Оперативного командування “Захід”).
Фото надані Службою зв’язків з громадськістю 42 Окремої механізованої бригади.



Переглядів: 191
banner