Університет Короля Данила вдруге внесено до World University Rankings 2025 року від провідної агенції Times Higher Education. World University Rankings – один із найпрестижніших світових рейтингів університетів

Без категорії

Університет Короля Данила вдруге внесено до World University Rankings 2025 року від провідної агенції Times Higher Education. World University Rankings – один із найпрестижніших світових рейтингів університетів. Це визнання є важливим кроком для університету, а також свідченням його поступового розвитку на міжнародному рівні.


Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу УКД


Times Higher Education оцінює навчальні заклади за критеріями якості освіти, дослідницької діяльності, впливу наукових досліджень та рівня міжнародної співпраці. Внесення УКД до цього списку підкреслює прагнення університету підтримувати високі стандарти освіти та наукової роботи.
«Це досягнення є результатом спільних зусиль викладачів, студентів та адміністрації, які постійно працюють над удосконаленням та підвищенням рівня освітнього процесу», — наголосив ректор Мирослав Луцький.


Переглядів: 168
banner