У Галичі відбулося засідання виконавчого комітету

Суспільство

Сьогодні у залі засідань Галицької міської ради відбулось позачергове засідання виконавчого комітету Галицької міської ради.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Галицьку територіальну громаду.


Під час засідання члени виконкому обговорили та ухвалили рішення з таких питань:
Про внесення змін шляхом доповнення до рішення виконавчого комітету міської ради від 29 вересня 2022 року № 171 «Про взяття на облік для продовження функціонування дитячого будинку сімейного типу і влаштування на спільне проживання та виховання малолітніх дітей».


Про утворення місцевої комісії для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримку малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, затвердження її складу та Положення про неї.


Про затвердження висновку опікунської ради при виконавчому комітеті Галицької міської ради та внесення подання Галицькому районному суду Івано-Франківської області.


Про видачу дозволу на порушення об’єкта благоустрою.


З усіма ухваленими рішеннями після їх підписання можна буде ознайомитись на офіційному сайті Галицької міської ради у розділі «Виконавчий комітет».


Також після засідання виконавчого комітету відбулася нарада зі старостами, на якій обговорено питання вуличного освітлення у населених пунктах громади у темну пору доби, підсипку та грейдерування доріг та забезпечення сипучими матеріалами на випадок ожеледиці.


Переглядів: 192
banner