У Калуші відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати

Суспільство

04 жовтня під головуванням заступниці міського голови Наталії Кінаш відбулося засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат і легалізації оплати праці та зайнятості населення Калуської міської територіальної громади, створеної відповідним рішенням виконавчого комітету міської ради від 22.06.2021 №191.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


На засіданні членами тимчасової комісії були розглянуті питання про стан розрахунків платників міста за платежами до Пенсійного Фонду України, сплати ЄСВ, погашення податкового боргу, про погашення боргів із виплати заробітної плати на підприємствах, установах та організаціях міста. Зокрема, на підприємствах-боржниках: ТзОВ «Карпатнафтохім», Філія ТОВ «Костанза», АТ «Оріана» та ТзОВ «Акваторія-Калуш». Комісією опрацьовано переліки (списки) суб’єктів господарювання, в яких заробітна плата є нижчою від законодавчо встановленого мінімуму, наданих ГУ ДПС в Івано-Франківській області , проаналізовано ситуацію з виплати заробітної плати працівникам бюджетних організацій, розглянуто інші проблемні питання.


За роз’ясненнями та консультаціями з питань трудового законодавства, зокрема і «тіньової» зайнятості, просимо звертатися у відділ праці, пенсійного забезпечення та соціальних інспекторів управління соціального захисту населення Калуської міської ради (вул. Євшана, 9, каб. 211 , тел.5-22-13).


Переглядів: 197
banner