Керівник департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад облдержадміністрації взяв участь у презентації програми Polaris

Політика, Суспільство

У заходах взяв участь директор департаменту міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації Олександр Зрайко.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Програма Polaris спрямована як на короткострокову, так і на довгострокову підтримку громад, посилюючи спроможність надавати публічні послуги та брати безпосередню участь у процесах розвитку, відновлення і відбудови, відповідно до вимог вступу до ЄС.


 Програма охоплює п’ять тематичних напрямків: освіта, фіскальна децентралізація та бюджетування, адміністративні послуги, відновлення під керівництвом місцевої влади, міжнародне співробітництво громад.


 Окрім того, Polaris також надаватиме матеріальну підтримку для кризових потреб громад і координуватиме з іншими міжнародними суб’єктами фінансування реалізацію планів відновлення.


 У програмі можуть брати участь всі громади області. Детальну інформацію та умови участі можна дізнатися за посиланням: www.polaris.org.ua


Також вдалося поспілкуватися з Райаном Ноксом, керівником організації SALAR International AB, яка є частиною Шведської асоціації місцевих і регіональних влад, щодо можливості налагодження міжрегіональної співпраці з одним з регіонів Швеції.


Переглядів: 101
banner