Відбулось підписання договору про співпрацю з Івано-Франківським Центром журналістської солідарності Національної спілки журналістів України

Суспільство

Університет Короля Данила продовжує підтримувати соціально значущі проєкти, що допомагають вимушено переміщеним особам адаптуватися на безпечній території.


Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу УКД


3 жовтня укладено договір про співпрацю з Івано-Франківським Центром журналістської солідарності Національної спілки журналістів України, який займається підтримкою журналістів та допомогою внутрішньо переміщеним особам.


У рамках співпраці будуть проводитися тренінги, воркшопи та лекції для студентів університету й коледжу, а також організовано проходження практики для спеціальностей 035 Філологія та 061 Журналістика.


Під час підписання договору від Центру були присутні координаторка Вікторія Плахта та секретарка Богдана Засідко. Університет представляли завідувачка кафедри української філології Інна Варварук Данилюк та директорка Центру кар’єрного росту УКД Богдана Витвицька.


Партнерство університету з Центром журналістської солідарності існує вже тривалий час. Студенти-журналісти, які є ВПО, протягом останніх двох років активно співпрацюють із Центром та отримують підтримку, що допомагає їм адаптуватися та розвиватися в професійному середовищі.
«Університет усіляко сприяє працевлаштуванню своїх здобувачів та випускників, і в рамках цієї співпраці можливості працевлаштування філологів та журналістів значно розширюються. Це новий етап для наших студентів, який допоможе їм здобути практичні навички та знайти своє місце у професійній спільноті», – зазначила директорка Центру кар’єрного росту УКД Богдана Витвицька.


Переглядів: 148
banner