Ветерани-енергетики Прикарпаттяобленерго зустрілися на дводенний ретрит

Суспільство

Більше 15 ветеранів війни разом зі своїми сім’ями взяли участь у спільному дводенному ретриті, що проходив на вихідних. Програма, організована профкомом компанії, дозволила ветеранам за короткий термін не лише поспілкуватися з побратимами та провести час з родиною, а й спробувати щось нове: йогу, гончарство, кулінарну творчість.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Прикарпаттяобленерго.


Традиційна зустріч відбулася до свята Покрови та Дня захисника і захисниць України. Місце дводенного групового усамітнення для відпочинку, відновлення та роботи над собою обрали особливе – комплекс «Underhill», що у с. Підгірʼя поблизу Богородчан.
У програмі ретриту були: екскурсія та квест Парком історії землі, майстер-клас з гончарства, йога та SPA-процедури, спільна кулінарна творчість та перегляд фільму у вечірньому саду.


Відпочинок з родинами став уже звичною подією програми адаптації ветеранів війни в умовах повернення до цивільної праці в АТ «Прикарпаттяобленерго». Торік демобілізовані провели два насичені дні ретриту у Верховині, центральною подією якого стало сходження на гору Кострича.
Усі реакції:

4



Переглядів: 179
banner