У Калуші відкрили та освятили три меморіальні дошки Героям: Василю Гретчину, Володимиру Вовку, Андрію Кавінському

Суспільство

День Захисників та Захисниць України в Калуській громаді розпочали із відкриття інтерактивних меморіальних дошок у пам’ять про полеглих у російсько-українській війні Героїв Василя Гретчина, Володимира Вовка, Андрія Кавінського.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду.


На подвір’ї Калуського ліцею №10 ми об’єдналися, щоб подякувати Героям за жертовний подвиг в ім’я незалежності України, згадати їхній життєвий шлях та історію боротьби.


Старший лейтенант Василь Гретчин був командиром кулеметного взводу 3 механізованого батальйону 92 окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка. Загинув 28 квітня 2023 року на Донеччині.


Володимир Вовк служив стрільцем 3 відділення 1 взводу 3 стрілецької роти однієї з військових частин. Загинув 15 грудня 2023 року в Запорізькій області.


Старший сержант Андрій Кавінський служив старшим стрільцем-оператором 3 десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти 137 окремого батальйону морської піхоти. Загинув 14 жовтня 2023 року в Херсонській області.


Щирі співчуття рідним полеглих Воїнів, які втратили найдорожчих.


Нехай жертовні подвиги полеглих Захисників не будуть марними і Україна здобуде Перемогу. Це саме та мрія, яка попри біль втрат та жорстокість сьогодення, додає нам сил та наснаги жити далі.


Переглядів: 152
banner