Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб підтримав ініціативу Президента України Володимир Зеленський щодо загальнонаціональної хвилини мовчання

Суспільство

Сьогодні о 9.00 колектив Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб підтримає ініціативу Президента України Володимир Зеленський щодо загальнонаціональної хвилини мовчання. Усі наші підрозділи звернуться з молитвою за здоровʼя захисників і захисниць, вшанують подвиг і памʼять полеглих.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб


“Поряд із цим важливим та символічним заходом дозволю собі сьогодні нагадати, що українське військо потребує нашої із вами підтримки. Виходячи із своїх можливостей кожен із нас повинен допомагати, адже протистояти навалі ворога дуже складно. Донатьте, плетіть сітки, збирайте передачі чи підтримайте словом.
Усе це важливо!
Ми з колективом Центру з відокремленими підрозділами, а також завдяки співпраці з Blau-Gelbes Kreuz e.V. та благодійним фондом «ГЕЛМ» за попередні тижні змогли передати десятки генераторів, медикаменти, окопні свічки пристосовані і для приготування їжі, кулеметні стрічки, короби для кулеметів та дрон-бомбер.
Різні підрозділи, різні напрямки, а ціль одна – перемога України!“,- Руслан Савчук


Переглядів: 143
banner