У Тлумачі відбувся другий відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат

Спорт, Суспільство

Сьогодні 29 вересня, у спортивному комплексі Тлумацької ДЮСШ (м. Тлумач, вул. Грушевського, 51а) відбувся другий відкритий обласний турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2011-2013 р.н., присвячений пам’яті Романа Круховського.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Едуарда Прощука


“Веселий, добрий та завжди готовий допомогти – таким був Роман Круховський. І сьогодні у рідному для нього Тлумачі обласний турнір з вільної боротьби зібрав талановиту молодь. Всі памʼятають героя України як чудового спортсмена і тренера, який був відданим справі та залишив по собі вагомий слід.
Роман вкладав душу в те, що робив, виховував не просто чемпіонів, а й сильні особистості. Сьогодні молоді борці та борчині вшанували його пам’ять, змагаючись у вагових категоріях від 26 до 85 кг для юнаків і від 26 до 62 кг для дівчат.
Цей турнір — більше, ніж змагання. Це символ єдності, прагнення до досконалості і пам’яті про людину, яка вела нас шляхом до великих досягнень. Вдячний всім за підтримку. До речі, наступного року плануємо відкрити борцівську залу імені Романа Круховського у Тлумачі. Герой житиме в наших серцях і в серцях тих, кого він навчив боротися не лише на килимі, але й у житті.
Вічна памʼять усім захисникам України, які віддали життя за нашу свободу”,- Едуард Прошук


Переглядів: 303
banner