Представники департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації стали учасниками заходу “День поля “

Суспільство

Представники департаменту агропромислового розвитку Івано-Франківської облдержадміністрації стали учасниками заходу “День поля “АГРО ТЕРНОПІЛЬ”, спрямованого на відновлення та підтримку аграрної промисловості західного регіону.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Під час заходу було проведено засідання “круглого столу” «Багатофункціональний розвиток аграрного сектору економіки та сільських територій як складова аграрної політики держави».


Учасники акцентували на важливості інтеграції України в європейський агрономічний простір. Обговорили вплив євроінтеграційних процесів на експорт аграрної продукції, проблеми законодавства, необхідність комплексного розвитку сільських територій та потенціал аграрної промисловості України.


Експерти наголосили на інтегрованому підході до розвитку сектору і важливості співпраці між усіма зацікавленими сторонами.
Важливим елементом заходу також став демонстраційний показ сучасної сільськогосподарської техніки. Відвідувачі побачили в роботі нові моделі тракторів, комбайнів, сівалок та іншого обладнання.


Переглядів: 120
banner