Турбота про літніх людей: в Івано-Франківську люди “золотого віку” вчилися декорувати осіннє листя

Суспільство

Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування запросив підопічних на майстер-клас із декору осіннього листя.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради


Допомогли у проведенні заходу працівники Міського Народного дому.


Мистецтво з листя – це неймовірно тонка робота, де найважливішими людськими якостями є терпіння, спритність і зосередженість. Під керівництвом директора та творчих працівників Міського Народного дому люди літнього віку долучилися до створення троянд та квіткових букетів із різнокольорового осіннього листя. Але перед цим учасникам заходу довелося потрудитися: самотужки назбирати матеріал для майбутніх шедеврів.


Захід пенсіонерам сподобався на ура: спільними зусиллями вони декорували і створювали цікаві композиції. Творчий процес поєднували з українськими народними піснями. Заняття подарувало всім позитивні емоції.


Захід організовано за підтримки та присутності франківських волонтерів благодійної організації “Турбота про літніх в Україні”.
 Додатково інформуємо, що Івано-Франківський територіальний центр соціального обслуговування організовує заходи різної тематики для людей “золотого віку” та людей з інвалідністю, які отримують послуги в Центрі. Для отриманням більш детальнішої інформації щодо організації та проведення заходів звертайтеся за телефонами
 0987458183; 53-24-41.


Переглядів: 194
banner