У Калуській громаді триває підтримка військовослужбовців, сімей загиблих і зниклих безвісти Захисників України

Суспільство

24 вересня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Калуської міської ради.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


На порядок денний винесли 21 питання.


Члени виконкому одноголосно вирішили виділити кошти 12 сім’ям загиблих (померлих), зниклих безвісти Захисників України на загальну суму 780 тис. грн; 12 пораненим військовослужбовцям на загальну суму 90 тис. грн; 4 сім’ям загиблих (померлих) Захисників для спорудження надгробка і встановлення QR коду на загальну суму 101 тис. 500 грн; 54 громадянам для вирішення їхніх матеріально-побутових проблем на 99 тис. 370 грн; 18 онкологічно хворим на 163 тис. грн; для 6 дітей з інвалідністю на суму 7,2 тис. грн; для 1 дитини, хворої на цукровий діабет, на суму 5 тис. грн. Одній особі виділили одноразову допомогу для встановлення опалення на суму 4,5 тис. грн.


Загальна сума виділених коштів склала 1 млн 250 тис. грн.
На засіданні внесено зміни до фінансового плану медичних установ на поточний рік: КНП «Калуська ЦРЛ», «Калуська міська лікарня», «Калуський МЦПМСД», «Калуська стоматполіклініка».


Виконком затвердив тарифи на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послугу з постачання теплової енергії комунальному підприємству «Калуська енергетична Компанія» і тариф на теплову енергію для ТОВ «Приваттеплоенерго» на опалювальний період 2024-2025 років.


Питання щодо опіки й піклування, захисту прав дітей члени виконавчого комітету розглянули у закритому режимі.


Переглядів: 217
banner