У Калуші відбулося засідання тарифної комісії

Суспільство

23 вересня відбулося засідання тарифної комісії під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


Члени комісії розглянули два проєкти рішень про встановлення тарифів на теплову енергію: ТОВ «Приваттеплоенерго», яке працює на альтернативному паливі, та КП «Калуська енергетична Компанія». Перша організація обслуговує тільки бюджетні установи, інша – також і населення.
«Насамперед, тариф має бути економічно обгрунтований, в тому числі й для населення. Проте саме для населення він є незмінним і залишається на рівні початку лютого 2022 року, – зазначив Богдан Білецький. – Всерівно, є потреба здійснювати його розрахунок, оскільки треба подати на різницю в тарифах, яка повинна компенсовуватися з державного бюджету. Така процедура не відноситься до тарифу для бюджетних установ. Тому тут тариф встановлюється на рівні економічно обгрунтованого».

Комісія здійснила перевірку відповідності розрахунків, причини зміни тарифу. Було проаналізовано кожну складову. У підсумку члени комісії одноголосно погодилися, що порушень немає, тарифи обгрунтовані та відповідають законодавчій базі.


Рішення матиме рекомендаційний характер під час розгляду зазначеного питання на засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради.
Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 219
banner