В ІФНМУ обговорили можливості співпраці з громадською спілкою «Кластер медичних інновацій»

Суспільство

Івано-Франківський національний медичний університет – це прогресивна спільнота, у якій інновації та передові технології поєднуються з класичними медичними знаннями. Відтак адміністрація університету зустрілася та обговорила можливості співпраці з громадською спілкою «Кластер медичних інновацій».


Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу ІФНМУ


У рамках майбутнього договору ІФНМУ отримає доступ до навчання на базі медичної інформаційної системи Education.Askep.net. Відтак  студенти зможуть здобути нові практичні навички за допомогою віртуальної лікарні, яка має повноцінну медичну інформаційну систему, що повністю імітує роботу лікаря з електронною системою охорони здоров’я.


Окрім цього, на базі ІТ-компанії Askep.net, що є розробником згаданої освітньої платформи, планують провести навчальний тренінг для наших викладачів.


З нового навчального року на заняттях з медичної інформатики студенти будуть опановувати практичні навички роботи з медичними інформаційними системами. Вони зможуть спробувати себе у ролі лікаря загальної практики – сімейної медицини: підписати декларацію з пацієнтом, завантажити її у віртуальну платформу e-health з використанням електронного підпису, провести прийом пацієнта, виписати йому електронний рецепт та медичний висновок тимчасової непрацездатності.


Важливим досвідом буде й робота в ролі вузькопрофільного спеціаліста, оскільки студенти навчаться приймати хворого на лікування у стаціонарне відділення лікарні за скеруванням сімейного лікаря, проводити медичні послуги та інтервенції, а також завантажувати інформацію про завершений стаціонарний епізод на e-health після виписки пацієнта.

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 201
banner