При Гошівському монастирі розпочався триденний ретрит для дружин та дітей загиблих військовослужбовців

Суспільство

Учора розпочався триденний ретрит для дружин та дітей загиблих військовослужбовців під назвою «Пасіка Любові»


Пише Голос-Інфо з посиланням на Карітас Івано-Франківськ


П’ятдесят учасників поселилися у будинку паломника при Гошівському монастирі отців Василіян.

Знайомство відбулося за допомогою вправи «Павутинка». Дві команди створювали креативний безпечний вулик, що сприяло початку взаємодії між учасниками.


Опісля під час тренінгу для дружин «Господь зцілює рани» учасниці мали можливість поділитися своїми переживаннями, емоціями, почуттями та відкрити для себе правдивий образ Бога на основі цитат зі Святого Письма.


Паралельно для двох груп дітей фахівці провели тренінги на тему дружби та майстер-класи «З другом сонячно і в дощ» та «Браслет дружби». Діти отримали масу позитивних емоцій, активно взаємодіяли між собою та знайшли нових друзів.

Вечір першого дня ретриту завершився спільною молитвою на вервиці в наміренні за присутні родини, військовослужбовців та за Україну. Діти з почуттям відповідальності молилися разом з дорослими.


Сьогодні на учасників чекають нові активності з педагогами, тренінги з арт-терапією та аромотерапією, а також ближче знайомство з територією Гошівського монастиря та вечірня ватра.


“Пасіка любові” організована в рамках проєкту «Підтримка сімей, що постраждали від війни в Україні» Healing of Wounds of the War in Ukraine Fund.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 197
banner