Професор з Норвегії зустрівся зі студентами УКД

Суспільство
Університет Короля Данила постійно налагоджує мережу партнерських звʼязків як в Україні, так і за кордоном.
Зокрема, вчора, 17 вересня, відбулася зустріч із гостьовим професором Амундом Миклебустом (Amund Myklebust) (Норвегія) – експрезидентом Норвезько-Української торгово-промислової палати.


Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу УКД


Зустріч ініційована проректором із міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку університету Максимом Карпашем.

«Для нас така співпраця є цінною, оскільки студенти можуть не лише здобути нові знання, але й більше дізнатися про особистісний розвиток та професійне становлення на прикладі іноземних фахівців. Неформальне спілкування сприяє розвитку критичного мислення, лідерських якостей та міжкультурних навичок, що є важливими для успішної кар’єри в сучасному світі», — додав Максим Карпаш.

Одним із головних аспектів виступу гостьового професора стала тема походів вікінгів до Київської Русі. У ході зустрічі професор розповів про роль скандинавів у формуванні Київської Русі та зазначив, що багато культурних й економічних зв’язків, які зародилися тоді, є актуальними і сьогодні.


Зокрема, підкреслив кровний зв’язок між нашими народами через династичні шлюби часів Київської Русі та скандинавських вікінгів.

До слова, зустріч відбулася англійською мовою, така ініціатива, безумовно, допомагає студентству університету  покращувати навички комунікації іноземною мовою.



Переглядів: 166
banner