Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб підтримує захисників України

Суспільство

Війна торкнулася кожної української родини, і колектив Івано-Франківського обласного центру контролю та профілактики хвороб не залишився осторонь. Традиційно підтримуючи воїнів, які боронять Україну на передовій, працівники Центру разом із відокремленими структурними підрозділами зібрали майже 100 000 гривень для потреб військових.


Про це пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Савчука


Напередодні директор Центру Руслан Савчук зустрівся з командиром 50 полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України Вадимом Ліневським, щоб передати важливе обладнання. Серед подарунків – FPV квадрокоптер (бомбер) Sparrov 2.2 з додатковими акумуляторами, кулеметні стрічки та короби до ПКМ. Ці предмети є надзвичайно необхідними для захисників на передових позиціях у найгарячіших точках.


Колектив також отримав символічний подарунок – прапор військової частини, який тепер постійно перебуватиме в установі, нагадуючи про мужність і відвагу наших воїнів.


Руслан Савчук висловив вдячність колективу за підтримку таких ініціатив та воїнам за їхню неймовірну хоробрість. Крім того, було передано ще один важливий вантаж – 10 генераторів від німецької благодійної організації Blau-Gelbes Kreuz e.V., які постійно допомагають Україні.


Таким чином, Івано-Франківський обласний центр контролю та профілактики хвороб продовжує активно підтримувати наших захисників, демонструючи єдність та солідарність у ці складні часи.



Переглядів: 230
banner