На вихідних працівники Прикарпаттяобленерго зіграли в «Що? Де? Коли?»

Суспільство

Протягом вихідних, 7 та 8 вересня, в Івано-Франківську проходив всеукраїнський турнір інтелектуальних ігор у стилі «Що? Де? Коли?» під назвою «Батьківські збори».


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Прикарпаттяобленерго.


Турнір провели вдруге, в пам’ять про Володимира Макарова – засновника «Клубу метикуючих Івано-Франківська», знаного як в Україні, так і далеко за її межами. Відомий він і енергетикам, оскільки тренував команду інтелектуалів Прикарпаттяобленерго та допомагав в організації корпоративних ігор.


У грі взяли участь 28 команд з різних міст України, зокрема, команди з Івано-Франківщини, Харкова, Полтави, Рівного, Львова, Запоріжжя, Тернополя, Дніпра, Одеси, Чернівців. У кожній з команд було по 6 гравців, які зіграли в 5 турів «Що? Де? Коли» та сумарно спробували свої сили в 60 запитаннях.
«Запитання були складні, в більшості гравців нашої команди попереднього досвіду в такому турнірі не було. Тим не менш, показали гарний результат – 13 місце з 28, – діляться учасниці турніру та працівниці Прикарпаттяобленерго Лілія Василенко та Федик Тетяна. – Після гри хочемо сказати, що у нас надзвичайно розумні люди, з кожного міста України. Команди були дуже сильні».
Команда енергетиків грала під назвою «Світлі голови». Дякуємо за участь та підтримку всеукраїнської ініціативи


Переглядів: 250
banner