Міський голова Бурштина, Василь Андрієшин розповів про основні протокольні доручення для керівників структурних підрозділів

Суспільство

Міський голова Василь Андрієшин розповів про основні протокольні доручення, які отримали для виконання цього тижня керівники структурних підроздлів міської ради та комунальних підприємств.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Бурштинську міську раду.


“Традиційно понеділок нового робочого тижня розпочали оперативною нарадою з керівниками структурних підрозділів та комунальних підприємств. На нараді підсумували роботу за попередній період та обговорили плани на тиждень та важливі питання.
Насамперед, розглянули питання, з якими зверталися до мене мешканці громади – це відсутність освітлення по вулицях Бурштина, необхідність заміни скла на автобусній зупинці біля лікарні та необхідність заміни шиферу по вул. Будівельників, 10, який був пошкоджений управителем під час обрізання дерев. Відповідні служби отримали доручення по усуненню цих недоліків.
Також звернулося кілька мешканців будинків по вулиці Ольги Басараб щодо створення ОСББ, тож доручив відділу ЖКГ та обліку комунального майна зібрати збори мешканців цих будинків та надати необхідні консультації. Зараз для ОСББ існують дуже хороші можливості від держави.
21 вересня – всесвітній день прибирання, запропонував, щоб міська рада долучилася та доручив розробити план заходів з наведення чистоти у громаді.
Маємо проблеми з виплатою заробітної плати у бюджетній сфері. Уже неодноразово ми говорили про дефіцит освітньої субвенції, з міського бюджету маємо закривати заробітну плату вчителям, маємо підтримувати лікарню, щоб не закривалися важливі відділення через не виконання доведеного державою плану надання медичних послуг, маємо підтримувати соціальну сферу, підтримувати наших захисників. Тож потрібно переглянути свої видатки, нас чекає непростий фінансовий рік. Розпочнемо з міської ради, доручив відділу кадрів запропонувати нову, більш оптимізовану структуру відділів та служб міської ради.
Часто отримуємо нарікання від громади, що комунальні підприємства не належним чином виконують свої обов’язки. У своє виправдання керівники зазначають, що не вистачає кадрів. Тож комунальним підприємствам доручено більш детально планувати свою роботу та надавати нам план на день, де чітко розписувати – план роботи кожного працівника.
Продовжуємо покращувати якість укриттів для закладів освіти, сьогодні обговорили план дій щодо укриття для вихованців садочку №1.
15 вересня будемо відзначати 470 років від першої письмової згадки про Бурштин. Вирішили, що відзначення пройде скромно. У п’ятницю та суботу будуть спортивні змагання, а в неділю – святкові Літургії та спільна молитва у храмах міста.”,- Василь Андрієшин


Переглядів: 200
banner