Івано-Франківській Департамент соціальної політики підбив підсумки роботи за І півріччя 2024року

Суспільство

У  Департаменті соціальної політики, що у підпорядкуванні ДСП є п’ять структурних підрозділів, роботу яких  підсумували за І півріччя 2024 року.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради


Нагадаймо раніше вже розповідали і про роботу Департаменту соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради в цілому за І півріччя 2024 року.
Сьогодні інформація  про  підрозділ  Комунальний заклад “Дім Воїна“.
Комунальний заклад «Дім Воїна» Івано-Франківської міської ради – новостворений підрозділ у липні 2023 року.  Цьогоріч, у серпні, відбулося урочисте відкриття закладу у новому приміщенні.
Метою діяльності закладу є надання соціально-психологічної, інформативно-консультаційної підтримки людям з інвалідністю внаслідок війни, учасникам бойових дій, учасникам війни, учасникам АТО, операції ООС і тим, хто брав участь у заходах, спрямованих на захист безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією рф проти України, а також членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих) таких осіб, добровольців, постраждалим учасникам Революції Гідності та членам сімей Героїв Небесної Сотні.
За вказаний період діяльності спеціалістами “Дому воїна” опрацьовано 1451 звернення від громадян. На психологічну реабілітацію здійснено супровід для 635 осіб.

Цікавою родзинкою закладу стала соціальна послуга “Помічник сім’ї Захисника/Захисниці України”, де надається допомога сім’ям, рідні яких беруть участь в наближенні нашої Перемоги. Наголошуєтьс, що послуга є безкоштовною і функціонує вона від початку 2024 року. За 6 місяців послугою успішно скористалися 107 осіб.


Але це далеко не все. Адже для військових, ветеранів і їхніх родин проводяться різні заходи: поїздки, навчання, зустрічі, тренінги, відвідування місць відпочинку.
Заклад дбає і про дітей військових: малеча мала змогу відвідати майстер-класи і побувати у місцях відпочинку.
А ще “Дім воїна” зосереджує свою увагу на співпраці, тому підписав не один меморандум про співпрацю з різним установами, організаціями та представниками бізнесу, а все задля своїх підопічних.
Попри це все, “Дім воїна” допомагає військовим у пошуку роботи чи спрямовує на навчання, а ще надає психологічний супровід родинам загиблих.
“Гаряча лінія” підрозділу:
+380 (67) 36 627 72


Переглядів: 225
banner