У Коломиї провели тренінг на тему «Участь громади в житті ВПО»

Суспільство

Представники структурних підрозділів райдержадміністрації, казначейської служби, центру зайнятості, освітяни та внутрішньо переміщені особи Коломийської громади взяли участь у тренінгу на тему «Участь громади в житті ВПО».


Пише Голос-Інфо з посиланням на Коломийську районну державну адміністрацію


Організували цікавий та змістовний тренінг Івано-Франківське відділення Міжнародного Фонду Охорони Здоров’я та Навколишнього Середовища «Регіон Карпат» NEEKA, Благодійний Фонд «Посмішка ЮА» з метою створення сприятливих умов для навчання, перекваліфікації та працевлаштування ВПО, їх інтеграції в місцеву громаду та створення ефективного простору.
Захід провела тренерка Соломія Зінець-Мацишин, керівниця ГО «Трикутник». Присутні обговорили участь громади у житті внутрішньо переміщених осіб, їхні потреби, обмінялися думками про майбутні спільні проекти. До слова, на Коломийщині проживає близько 9000 внутрішньо переміщених осіб.


На завершення тренінгу координатор Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» в Коломийській територіальній громаді Андрій Ляшко проінформував присутніх про реалізацію програми ментального здоров’я «Ти як?». Мета цієї програми — навчити українців піклуватися про своє ментальне здоров’я та показати інструменти, що допоможуть подолати тривожні або стресові стани.


Переглядів: 218
banner