Підсумок роботи Управління сільського господарства Івано-Франківської міської територіальної громади за серпень 2024 року

Суспільство

Опрацьовано 45 заяв з відповідним переліком документів від фізичних осіб, які претендують на матеріальну допомогу за утримання тварин, відповідно до заходів Програми розвитку сільського господарства Івано-Франківської міської територіальної громади.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Департамент комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради


А саме:
-17 заяв за утримання 20 корів;
– 9 заяв за утримання 529 бджолосімей;
– 4 заяви за утримання 28 голів кіз;
– 1 заява за утримання 3 свиноматок;
– 8 заяв за утримання 16 коней;
– 4 заяви за утримання 33 свиней на відгодівлі.

– 2 заяви за придбання 2 одиниць доїльних апаратів.


 Опрацьовано одну заяву з відповідним пакетом документів від суб’єкта господарювання, який претендує відповідно до заходів Програми на часткове відшкодування за закуплений молодняк овець.


 30 серпня проведено засідання Комісії з використання коштів бюджету міської територіальної громади для часткового відшкодування вартості придбаних тварин, рослин, матеріалів, послуг, будівництва та матеріальної допомоги за утримання тварин і придбання обладнання, прийняті відповідні протокольні рішення.


 сформовано Реєстри фізичних осіб – підприємців, фізичних осіб та особистих селянських господарств, яким нараховано матеріальну допомогу за утримання тварин та придбання обладнання на суму 400,4 тис. грн.


 сформовано Реєстр суб’єктів господарюваннята особистих селянських господарств, якимнараховано часткове відшкодування вартостіпридбаних тварин, рослин, матеріалів, послуг, а саме часткове відшкодування сумою 80,0 тис. грн. за придбання молодняка овець

 взято участь у одній комісії з обстеження зелених насаджень в межах Івано-Франківської територіальної громади.


 надано адміністративну послугу з реєстрації 1 новоствореної пасіки в с. Вовчинець.
 23 серпня проведено перше організаційне засідання комісії з питань приймання – передачі земельних ділянок лісогосподарського призначення у комунальну власність територіальної громади.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 229
banner