Герої України: Воїни 42 Окремої механізованої бригади

Суспільство

42 Окрема механізована бригада — це не просто військове формування, а справжня родина, в якій служать мужні захисники з усієї України. Пункт постійної дислокації бригади розташований на Тернопільщині, і серед її військовослужбовців є представники різних регіонів, які об’єднані спільною метою — захистити рідну землю.


Пише Голос-Інфо з посиланням на ОК Захід


Серед них — заступник командира бойової машини, навідник-оператор механізованого відділення солдат Олександр (позивний “Череп”), мобілізований з Камінь-Каширського району Волині. Водій механізованого взводу Анатолій (позивний “Снайпер”) із Ярмолинецького району Хмельниччини, а санітарний інструктор медичного пункту механізованого батальйону Сергій (позивний “Юрист”) представляє Тернопільщину.


Серед героїв бригади особливе місце займає старший солдат Олег (позивний “Рудий”), який до мобілізації мешкав у Чернівцях, а також лейтенант Олег (позивний “Механік”) з Івано-Франківщини. Його служба в бригаді є прикладом відданості та мужності, адже він виконує обов’язки командира стрілецької роти, завжди готовий підтримати своїх побратимів у складних ситуаціях.


Не залишилися осторонь урочистих подій і ті, хто забезпечує психологічну підтримку військовослужбовців. Зокрема, капітан Святослав Лесюк, відомий журналіст і заступник голови Волинської обласної організації Національної спілки журналістів України, проходить службу на посаді заступника командира батальйону з психологічної підтримки.


Якщо ви хочете долучитися до лав 42 Окремої механізованої бригади, звертайтеся за контактним телефоном: +380979712752.

 



Переглядів: 293
banner