День Державного Прапора України у бібліотеках Тлумацької громади

Суспільство

До цієї знаменної дати в Публічній бібліотеці Тлумацької міської ради оформлено книжкову виставку «Один прапор, одна Україна!». З книг, підібраних для виставки, користувачі дізнаються про історію виникнення прапора, про державні символи України, про становлення нашої незалежної держави від її початку і до сьогодення.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Тлумацьку міську раду.


Напередодні відзначення Дня Державного Прапора України в бібліотеці для дітей організовано та проведено майстер-клас «Прапор України, як серце б’ється». Діти з цікавістю виготовляли прапор з паперу та дерев’яної шпажки у синьо-жовтих кольорах, які є символом любові та поваги до нашої святині, а також дізналися про історію української символіки. Діти дуже хочуть, щоб Україна була мирною і квітучою, без війни…


В бібліотеках-філіях сіл Палагичі, Прибилів, Бортники діють книжково-історичні виставки: «Один прапор, одна Україна», «Народні символи України». У бібліотеці-філії с.Пужники для користувачів проведено інформаційну хвилинку «За синєє небо, за жовте колосся, боротися треба, щоб краще жилося».


Прапор – національний символ. Символ нашої української ідентичності. Символ боротьби за волю. Наша гордість і найвідоміший символ України.


Переглядів: 364
banner