В Івано-Франківську 342 дитини отримали сертифікати на канцтовари

Суспільство

Карітас Івано-Франківськ дбає, щоб кожна дитина відчула радість, розпочинаючи своє навчання! З благословення Архієпископа та Митрополита Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ Кир Володимира Війтишина вже 21-ий рік поспіль ми організовуємо акцію «Перший портфелик».


Пише Голос-Інфо з посиланням на Карітас Івано-Франківськ


Сьогодні, у переддень Дня Незалежності, сертифікати на суму 1000 гривень на шкільне приладдя отримали 342 дитини з родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.
Це ВПО та місцеві, батьки яких загинули чи зникли безвісти в зоні бойових дій; батьки яких перебувають у полоні; батьки яких померли після повернення з зони бойових дій; діти-сироти; діти з інвалідністю; діти, позбавлені батьківського піклування.
Портфелики також отримають 426 дітей з 19 громад з Івано-Франківського та Калуського районів.
“Вдячні за фінансову підтримку нашим партнерам – Caritas Luxembourg та Welthaus Graz, які не перший рік допомагають зібрати дітей до школи.
Особлива подяка також усім, хто доєднався до акції: місцевим підприємцям та небайдужим людям, які жертвували гроші та канцтовари.
 Навчання у школах ось-ось розпочнеться! Тож бажаємо дітям успішного та щасливого навчального року. Нехай кожен день приносить нові знання та яскраві враження!”- йдеться у дописі


Переглядів: 283
banner