У Богородчанській громаді продовжує діяти громадська ініціатива “Мудрість поколінь”, яка націлена на людей похилого віку

Суспільство

Ініціатива складається з двох гурткових напрямків: “Можливості диджиталізації” та “Рідна криниця”.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Карітас Івано-Франківськ


У рамках гуртка “Рідна криниця” для стареньких організовують різні пізнавальні та творчі заняття. Так, нещодавно відбулась інтеграційна зустріч “Місцеві традиції” з Михайлом Момотом та майстер-клас з виготовлення свічок.


Присутні мали можливість дізнатися про місцеві традиції та цінності, а також власноруч виготовити свічки з натуральної вощини та їх задекорувати.


Не менш цікавий захід організували й минулого тижня. До людей завітала Ольга Канцір з волонтерської ініціативи м. Болехова Скандинавська хода – шлях до здоров’я, яку торік підтримав Карітас Івано-Франківськ та УВКБ ООН.


Учасники зустрічі дізналися про переваги скандинавської ходи, правильне спорядження та техніку ходи. А ще усі мали можливість насолодитися активним відпочинком на свіжому повітрі та спілкуванням.


Ініціатива реалізується в рамках проєкту “Захист внутрішньо переміщених осіб в Івано-Франківській області” у партнерстві з УВКБ ООН.


Переглядів: 145
banner