Учасниці команди ліцею №6 імені Івана Ревчука Івано-Франківської міської ради днями зустрілись з представниками польського краю

Суспільство

Цього тижня команда фіналістів обласного творчого проєкту «Серцем єдиним, ми – Україна!» перебуває в Województwo Opolskie.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА.


Учасниці команди ліцею №6 імені Івана Ревчука Івано-Франківської міської ради днями зустрілись з представниками польського краю.


Про це розповіла голова обласної державної адміністрації – начальниця обланої військової адміністрації Світлана Онищук на своїй офіційній сторінці у мережі «Фейсбук» та висловила слова вдячності партнерам, які прийняли на відпочинок дітей з Прикарпаття.
«У ці непрості часи важливо зміцнювати міжнародну співпрацю, зокрема щодо підтримки проєктів патріотичного спрямування та нашої обдарованої молоді, яка особливо тонко відчуває увесь трагізм українського сьогодення, – зазначила Світлана Онищук. – За цим поколінням – майбутнє, тому наше завдання – зробити все можливе для їхнього всебічного розвитку. А ще – подарувати якнайбільше щасливих митей. Переконана, що цікава та пізнавальна мандрівка допоможе дітям відпочити та емоційно перезавантажитись».


Переглядів: 148
banner