Міський голова Калуша, Андрій Найда зустрівся з молоддю з Новогродівки

Події, Суспільство

Калуш та Новогродівка – це громади-побратими, об’єднані спільними цінностями та бажанням допомагати один одному.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду.


“Уже вдруге Калуська громада є надійним місцем для оздоровлення дітей та молоді з Новогродівки. Цього разу вони приїхали до нас з різних куточків України, оскільки були змушені евакуйовуватися з рідного дому, через постійні обстріли.
Сьогодні я щасливий бачити новогродівську молодь усміхненими. Адже наша головна мета – створити для цих гостей у Калуській громаді такі умови, які б допомогли їм хоча би на трохи відволіктися від викликів війни.
За горнятком какао молодь розповіла мені про свої враження від перебування в Калуській громаді. Із захопленням поділилися незабутнім досвідом підкорення Говерли.
Дякуємо за теплі відгуки, радіємо, що новогродівцям у нас подобається.
Звичайно, ми спілкувалися й про плани та мрії. Сьогодні мрія одна на всіх – Перемога. Віримо, що невдовзі вона настане, завдяки мужності наших Захисників, а поки – разом ідемо до цієї мети!
Плани новогродівців – у кожного свої – освіта, робота, подорожі. З багатьма я вже знайомий, цікаво було почути як змінилося їх життя з часу першого візиту в нашу громаду.
Калуш та Новогродівка – це громади-побратими, об’єднані спільними цінностями та бажанням допомагати один одному. Я впевнений, що сьогоднішня зустріч назавжди закарбується в наших серцях. Адже вона стала ще одним символом єдності, підтримки та надії на краще майбутнє.
Ми й надалі будемо робити все можливе, щоб допомагати нашим друзям з Новогродівки. Адже разом ми сила, і разом ми обов’язково переможемо!
Щиро вдячний новогродівцям за подарунок – милу для моєї душі арт-листівку, яку створювали власноруч. Ми ж подарували всім на згадку про Калуш футболку з логотипом нашого міста.
Окрема подяка працівникам та начальниці служби у справах дітей Калуської міської ради Лесі Дзундзі за надзвичайну щирість та особливу відповідальність в організації відпочинку для гостей з Новогродівки. Усі відзначили, що пані Леся стала для них надійним другом. А також кожному, хто долучився.
Дорогі новогродівці, наші рідні люди, із нетерпінням чекатимемо вашого наступного візиту в Калуську громаду. Знайте, тут вас завжди раді бачити!”- Андрій Найда


Переглядів: 288
banner