Ректор ІФНМУ Roman Yatsyshyn взяв участь в урочистостях з нагоди вручення дипломів випускникам Херсонський державний університет

Суспільство

16 серпня, відзначили один із своїх найважливіших днів випускники Херсонського державного університету. Попри важкі обставини ці молоді люди довели, що сила духу та відданість обраній професії є непохитними, й отримали омріяні дипломи: вручення відбулося у Херсоні та в Івано-Франківську.


Пише Голос-Інфо з посиланням на пресслужбу ІФНМУ


Як зазначає ректор Івано-Франківського національного медичного університету Роман Яцишин, потрібно мати велику мужність, аби продовжувати навчання, особливо в Херсоні, де кожен день приносить нові виклики. Попри всі труднощі, сьогодні ці випускники стали дипломованими фахівцями. Стійкість духу продемонстрував і колектив ХДУ, адже попри обстріли й окупацію зумів зберегти документи здобувачів освіти…

«Ми почули безліч історій про те, як студенти намагаються вчитися за таких складних умов. Це потребує неймовірної самодисципліни та віри в себе. Але вони не здаються. Адже знають, що потрібні своїй країні, що їхні знання та навички будуть важливими у відбудові та зміцненні нашої держави», — підкреслив Роман Яцишин.

До слова, цьогоріч Херсонський державний університет випустив 7 студентів медичного факультету. П’ятеро з них продовжать навчання в інтернатурі в Івано-Франківському національному медичному університеті.



Переглядів: 254
banner