Руслан Савчук: Підвищення обізнаності про шкоду тютюнопаління

Суспільство

У рамках круглого столу, присвяченого обговоренню норм Закону України «Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров’я населення», Руслан Савчук разом із колегами акцентував увагу на важливості комплексного підходу до проблеми тютюнопаління.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Руслана Савчука


У своєму вітальному слові він зазначив, що причини виникнення шкідливих звичок можуть бути різними, але наслідки завжди однакові — негативний вплив на здоров’я людини.

«Ми маємо напрацювати ефективні механізми протидії поширенню тютюнових виробів», — підкреслив Савчук, закликавши до впровадження просвітницьких заходів та додаткових обмежень для ринку.

Особливу увагу учасники круглого столу приділили проблемі куріння серед молоді.

«Час, коли куріння вважалося «круто», має відійти в небуття. Сьогодні круто бути здоровими, активними та спортивними», — зазначив Руслан Савчук, закликаючи до формування нових стандартів поведінки серед молоді.

Засідання стало платформою для обміну думками та ідеями щодо подальших кроків у боротьбі зі шкідливими звичками, що безумовно сприятиме покращенню здоров’я населення України

Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.



Переглядів: 240
banner