Міській голова Калуша, Андрій Найда у ході ранкового об’їзду відвідав прихисток у Мостищах

Суспільство

На сьогодні тут мешкають 18 людей.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду.


“Відрадно, що про створення комфортних умов для проживання переселенців у Калуській громаді потужно дбають благодійники, що неодноразово надавали свою підтримку для наших шелтерів – це БО «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ».
Завдяки цим донорам прихисток у Мостищах утеплено. Нещодавно закінчились відповідні роботи з утеплення всіх стін. Також організація надала для прихистку 20 кіловатний генератор на випадок вимкнення електроенергії.
Щира подяка БО «Прем’єр Уржанс Інтернасьональ» за різносторонню підтримку внутрішньо переміщених осіб, які проживають у нашій громаді.
Принагідно хочу зазначити, що в мостищинському прихистку дуже затишно. Мешканці мають власний сад та город.
А ще, на території шелтеру проживає собака Джек, яку евакуювали з Харкова. Пес через обстріли втратив частину вуха, має осколкові поранення. Але помітно, що тут собаці вже добре. Він радо виляє хвостом, зустрічаючи гостей та спокійно дозволяє себе погладити.
Ось така історія мешканців прихистку в Мостищах. Віримо, що невдовзі настане Перемога і всі, хто змушений був втікати від війни, повернуться до свого рідного, відбудованого дому, а поки – єднаємось у підтримці!”,- Андрій Найда
Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.
+7
Подобається

 



Переглядів: 282
banner