Івано-Франківський Карітас влаштував квест “Мандрівка у Disneyland” для дітей, які відвідують Центр життєстійкості

Суспільство

У квесті взяли участь діти віком 7-12 років.


Квест мав дуже цікаві завдання на кожній станції. Тож, трохи розкажемо про кожну з них.
У “Лабіринті Емоцій” діти вперше навчились розпізнавати та розуміти свої почуття. І це в подальшому їм допоможе краще розуміти і виражати емоції у повсякденному житті.


Через “Скриньку Спогадів” хлопці та дівчата поглибили розуміння впливу спогадів на емоційний стан, наповнюючи коробочки кольоровими кульками, що символізували важливі моменти їхнього життя.


У “Парку Радості” активні ігри не лише підняли настрій, але й допомогли розвинути відчуття задоволення від простих радощів життя.


“Емоційний Колаж” став майданчиком для творчого самовираження, дозволяючи дітям через мистецтво досліджувати і виражати свої емоції. Діти вправно використовували міміку і рухи для вираження і розпізнавання емоцій. Такі вправи сприяють розвитку їхніх соціальних навичок та емпатії.


Що дав цей квест дітям?
Він став важливим кроком у розвитку емоційного інтелекту, навичок комунікації та соціальної взаємодії у дітей. І звичайно, подарував хлопцям та дівчатам незабутні емоції та цінний психологічний досвід.


Нагадаємо, Центр життєстійкості знаходиться за адресою вул. Бандери, 10 Г.
Гаряча лінія:
063 29 27 129 (психологічна підтримка)
068 00 61 040
050 96 10 145 (кризові питання)
Дзвінки приймаються з 9:00 до 18:00.


Усі послуги Центру є безкоштовними для всіх громадян без винятку.
Програма життєстійкості реалізується Міністерство соціальної політики України і є складовою Всеукраїнської програми ментального здоров’я Ти як? Першої леді Олени Зеленської.


В Івано-Франківську ініціативу реалізовує Карітас Івано-Франківськ за сприяння міського голови Руслан Марцінків та у співпраці з Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради.


Переглядів: 255
banner