У Бурштинському ліцеї імені Ольги Басараб тривають роботи з облаштування укриттів та реалізовуються цікаві проекти

Суспільство

Міський голова Василь Андрієшин та заступник міського голови Володимир Чуйко в межах запланованих зустрічей з освітянами відвідали Бурштинський ліцей імені Ольги Басараб та поспілкувалися з директором Наталією Бойчук.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Бурштинську міську раду.


Загалом, усі три корпуси ліцею уже практично готові до початку навчального сезону. Завершуються роботи з облаштування укриття у ІІІ корпусі ліцею – там за кошти міського бюджету створюються належні умови для перебування у разі повітряної тривоги 180 вихованців. Також в укритті головного корпусу ліцею встановили вогнетривкі двері для запасного виходу та провели низку інших заходів, що дозволяє відтепер вміщувати ще більше учнів.


Розповіла Наталя Романівна і про те, що ліцей постійно готує проектні заявки та бере участь у різноманітних освітніх конкурсах. І цей напрям роботи приносить непогані результати.


Бурштинський ліцей імені Ольги Басараб – у переліку переможців проєкту «Leave No One Behind Partnership». В межах проекту двоє вчителів інформатики уже розпочали навчання унікальної програми з програмування, STEM освіти та робототехніки. Після кількох місяців навчання, успішного виконання домашніх завдань, ліцей отримає сучасне обладнання для свого кабінету профільної освіти з інформатики та технологій, а це – 16 комп’ютерів, проєктор з екраном та набір робототехніки. Проєкт реалізує Всеукраїнський демократичний форум за підтримки Тайваню. Тут також варто зауважити, що в ліцеї уже кілька років впроваджено практику ведення е-журналів та інших проектів з цифрової трансформації освіти.


Також учителька української мови та літератури Нуся Тімотін пройшла відбір для участі в “Національному проєкті: пишемо есе», який організовує ГО «Смарт освіта». Це значне підвищення кваліфікації та досвід від відомих українських та американських тренерів. Також в межах цього проекту буде можливість отримати методичні матеріали та інші технічні засоби.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 313
banner