Зразковий ансамбль скрипалів SicVentus Тлумацького народного дому – володар Гран-прі міжнародного фестивалю-конкурсу “Star Wave”, Болгарія

Суспільство

SicVentus вкотре здобув міжнародне визнання, продемонструвавши високий рівень підготовки та виконавську майстерність. У конкурсній програмі брали участь понад 300 колективів та учасників з Казахстану, Молдови, Грузії, Болгарії та України.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Тлумацьку міську раду.


Запрошення на ці змагання, із правом безкоштовної участі, скрипалі отримали, виборовши Гран-прі у двотуровому фестивалі-конкурсі “Зіркові візерунки” (09.12.23 р. м.Львів).


Конкурсна програма SicVentusа традиційно складалася з української музики, адже виховання любові до своєї культури – основа національної свідомості, а відтак, і нашого майбутнього.


Насамперед щиро дякуємо нашим ЗСУ за відвагу та непохитну вірність. Ваша безстрашна боротьба за наше майбутнє надихає до нових і великих звершень. Завдяки Вам наші діти мають можливість примножувати славу нашої країни.


Вітаємо учасників зразкового ансамблю скрипалів SicVentus та керівника, Лідію Пелех, з черговою перемогою. Пишаємося юними тлумачанами, які вкотре гідно представили нашу громаду, демонструючи високий рівень підготовки та натхненно популяризують українську культуру у світі.


Стежте за нами в соціальних мережах: ЮтубТелеграмФейсбук та Інстаграм.


Переглядів: 276
banner